La junta

 

franc

Franc Llambrich, vicepresident de la penya Pericos de Tarragona. 

Vam iniciar aquest projecte el Carlos i jo perquè els aficionats del RCD Espanyol, de Tarragona i de tota la província, ens mereixem estar representats. Aquesta penya inaugura una nova etapa d’il·lusió, on treballarem per obtenir moltes alegries i formar una meravellosa minoria de pericos a Tarragona.

 

 

toni

Toni Queralt, vocal de la penya Pericos de Tarragona. 

Formar part d’aquesta iniciativa és una gran oportunitat per donar a Tarragona la penya blanc i blava que es mereix. Sempre he pensat que ser perico és anar a contracorrent, i aquesta és una magnífica oportunitat perquè els enamorats de l’Espanyol compartim junts aquest sentiment.

 

 

carles

Carles Gustemps, vocal de la penya Pericos de Tarragona.

Mai he tingut i mai tindré un “no” com a resposta quan es tracti d’ajudar a l’Espanyol. Per això, quan el presi de la Penya em va proposar de formar-ne part, no m’ho vaig pensar dues vegades. Des de Pericos de Tarragona intentarem que la flama blanc-i-blava no s’apagui mai a la nostra ciutat, mentre compartim el privilegi de ser de l’Espanyol.

 

 

jordi

Jordi Domènech, vocal de la penya Pericos de Tarragona. 

Soci des de petit, només desitjava que fos diumenge per anar cap a Sarrià. A l’escola era quasi l’únic perico, i això va fer que la meva defensa d’aquest colors hagi esta sempre una de les meves prioritats. Els pericos neixem de l’Espanyol i no ens hi tornem. Per això, jo dic que la meva sang no és vermella, és blanc i blava.